Μαρκαδόροι για ύφασμα

Μαρκαδόροι για ύφασμα & DIY T-shirts

T-shirts με την υπογραφή σας!

Μαρκαδόροι για ύφασμα και φαντασία, τα μόνα που χρειάζεστε! Εκμεταλλευτείτε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας για να φτιάξετε μοναδικά, ιδιαίτερα t-shirts με την «υπογραφή» σας ! Τέλεια ιδέα για να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο σε βάπτιση, γενέθλια ή απλά για να «περάσετε» το μήνυμά σας! Βρείτε μερικά όμορφα σχέδια ή έξυπνες ατάκες και σλόγκανς που θέλετε να αποτυπώσετε σε ένα t-shirt και ξεκινήστε!

Μαρκαδόροι για ύφασμα

DIY T-shirts

Τι θα χρειαστείτε

ένα λευκό, βαμβακερό μπλουζάκι

μαρκαδόροι για ύφασμα edding® Textile 4500

ένα εκτυπωμένο σχέδιο σε χαρτί ή ένα έξυπνο σλόγκαν

ένα χαρτόνι περίπου στο μέγεθος του t-shirt

μαρκαδόροι για ύφασμα

Βρείτε ένα έξυπνο σλόγκαν

Η διαδικασία

Αφού πλύνετε και σιδερώσετε το μπλουζάκι, απλώστε το σε μια μεγάλη επιφάνεια (ένα μεγάλ τραπέζι ή η σιδερώστρα σας θα ήταν ιδανική επιφάνεια) και επιλέξετε το σημείο που θα δημιουργήσετε το σχέδιο. Τοποθετήστε το χαρτί με το σχέδιο και το χαρτόνι από τη μέσα πλευρά του t-shirt. Το χαρτόνι χρειάζεται για να απορροφήσει τυχόν μελάνι και να μη λερωθεί η πλάτη από το μπλουζάκι. Τέλος, αντιγράψτε το σχέδιο πάνω στο μπλουζάκι χρησιμοποιώντας τους μαρκαδόρους υφάσματος edding® 4500. Αφού δημιουργήσετε το σχέδιο, αφήστε το μελάνι να στεγνώσει για 10’. Κατόπιν, γυρίστε ανάποδα το μπλουζάκι και σιδερώστε το στους 80° . Με αυτόν τον τρόπο, το σχέδιο σας θα μείνει ανεξίτηλο και αντέχει σε πλύσιμο στο πλυντήριο έως 60°!

Μαρκαδόροι για ύφασμα edding® 4500 Textile

Οι μαρκαδόροι για ύφασμα edding® 4500 είναι ιδανικοί για ζωγραφική και σχέδια σε υφάσματα. Διαθέτουν άοσμο μελάνι με βάση το νερό που στεγνώνει γρήγορα και δεν “τρέχει” και δεν μουτζουρώνει. Οι μαρκαδόροι για ύφασμα edding® 4500 είναι διαθέσιμοι σε 20 ζωηρά χρώματα για να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και έχουν πάχος γραφής 2-3mm, ενώ είναι έτοιμοι για χρήση μόλις βγάλετε το καπάκι!

Τους μαρκαδόρους για ύφασμα edding® 4500 Textile μπορείτε να τους βρείτε στο officeplus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *